Sponsor

Sponsor

Test

Arşiv

Ezra Dizisi » » Ezra Dizisi Konusu

Ezra Dizisi Konusu

Sezonun en iddialı dizileri arasında yer alan "Ezra Dizisi" konusu ile de oldukça ilgi çekici. Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Ezra dizisinin başrollerinde Yusuf Çim, Rüveyda Öksüz, Asuman Dabak, İsmail Filiz ve Zeynep Koltuk yer alıyor. Senaristliğini de Tayfun Güneyer'in üstlendiği Ezra Dizisi Konusu yazımızın devamında.




Küçük yaşta kaçıralan küçük kız kardeşinin izini İtalya'da bulunca Gazze'den İtalya'ya gitmek için yola çıkar.Bindiği tekne Kıbrıs civarında batınca teknedeki herkes ölüyor ancak Ezra'yı Çahangir Hüseyinov adında kurtarıyor ve Ezra'ya aşık oluyor. Dünyanın en zengin iş adamlarından biri olan Çahangir Hüseyinov'un peşinde ise Tek Tabanca lakaplı Mustafa(Yusuf Çim) vardır. Kaçak altın kuryesi olarak Çahangir Hüseyinov'a sızan Mustafa'nın kimliği deşifre olunca Mustafa kaçmak zorunda kalır. Bundan korkan Ezra'da Hüseyinov'un yanından kaçar ve tanıdığı tek kişi olan Mustafa'nın yanına sığınır.  Polise aşık olmasıyla değişen hayatı 1. bölüm fragmanından anladığımız kadarıyla Türk polisinin onu tutuklamasıyla farklı bir boyuta geçer. Macera ve heyecan dolu, sezonun en iddialı dizilerinden olan Ezra dizisinin 1. bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

Ezra Dizisi 1. Bölüm Tanıtım Fragmanı

Rüveyda Öksüz'ün canlandırdığı Ezra karakterini nelerin beklediği Show TV'de aralık ayında başlayan Ezra Dizisi ile öğreneceğiz.

Ezra dizisi hakkındaki detaylı bilgileri edindikçe sayfamızı güncelliyor olacağız. Sitemizi ziyaret ederek dizi hakkındaki detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder